Tip voor TNT pakketservice

Een trouwe lezer van deze blog meldt een prachtig verbeteridee. De lezer bestelt op het internet een technisch ding dat per pakket (TNT) naar hem toe zal worden gestuurd. Het is al zeker dat de lezer niet thuis zal zijn op de dag dat het pakket wordt aangeboden (want lange dagen en reistijden voor een HBO-opleiding). Dus eerst rit één van de pakketdienst, de volgende dag rit twee met als resultaat een melding dat het pakket opgehaald kan worden bij het buurtagentschap.
Oplossing van de student: als ik bij de aankoop had kunnen aangeven dat ik graag zou hebben dat het pakket direct naar het buurtagentschap zou zijn gestuurd, en alleen belang heb bij de melding dat het er is (sms, mail of TantePos), dan zou dat twee TNT-ritten hebben gescheeld afgezien nog van al het track & trace paperwork.
Ik hoop dat TNT dit leest en er zijn voordeel meedoet en dank Jerre voor het idee.